Kiitos ja kumarrus!
28.3.2021 17:22 Uutiset / Friidut

Taakse jää vajavainen kausi 2020-2021.

Kausi on tullut virallisesti päätökseen, vaikka sarjaottelut naisten harrasteen osalta laitettiin säppiin jo joulukuussa 2020. Pistekeskiarvoon viitaten Friidut hallitsevat light-harrastesarjan 1. sijaa toistamiseen - mutta finaalit ja kultajuhlat jäivät taas väliin. Pelatut sarjapelit olivat edelliseen kauteen verraten tasaväkisempiä ja light-sarjan yleisilme oli aiempaa ryhdikkäämpi. Kun joukkueen yhteiset treenit tulivat tien päähän, tarjoiltiin meille mielettömät talvipuitteet sekä hyvät ulkojääkelit - ja siitä otettiin kaikki ilo irti!

Kiitos pääyhteistyökumppanillemme Stone Breakersille - joka jatkaa yhteistyötä kaudella 2021-2022. Kiitos Minttiravintolat, Ravintola Zilla, Ravintola Oklahoma, Ravintola Old Story ja Cafe Kuusijärvi tuestanne, maukkaasta ruoasta ja erityisen hyvistä tiloista. Kiitos Salini Sportcenter voimailu- ja kamppailulajipuitteista. Lämpimät kiitokset myös valmentajille Kimmolle, Joonakselle, Sannalle, toimitsijoille, tuomareille sekä rautaisille ja ihanille Friiduille. Rakkaat vastustajat, ensi syksynä toivottavasti törmäillään taas!

Kauden 2021-2022 valmistelut ja draftaukset käyvät kuumina. Yhteydenotot voi osoittaa postilaatikkoon: jojofriidut@kiekkovantaa.fi

Pysykää terveinä ja pitäkää huoli läheisistä.

- Joukkueenjohtaja Katja


   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaa Itä ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat