Lohiperhe tarvitsee teitä!
6.5.2020 12:16 Uutiset / Pääsivusto

Vallitseva tilanne koettelee tällä hetkellä meitä kaikkia mukaan lukien seuraamme Kiekko-Vantaa Itää.

Taloudellinen apu on nyt tarpeen, jotta toimintamme on turvattu myös tulevaisuudessa, eikä harrastamisen kustannukset nousisi ensi kaudella kenellekään liian suureksi. Pienikin apu on todella tärkeää!

Tällä hetkellä moni ihminen ja urheiluseura elää epätietoisuudessa. Seura toimii rajoitteiden pakottamana ja seuran tulot ovat hyvin pienet. Nousemme kuitenkin tästä yhdessä ja jatkamme hienoa juniorityötä jääkiekon parissa myös tulevaisuudessa.

Kiekko-Vantaa Idän yksi arvoista on yhteisöllisyys ja seura haluaakin olla yhtä isoa lohiperhettä. Nyt juuri sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus auttaa ja liittyä osaksi lohiperhettä ostamalla Kiekko-Vantaa Idän kannatusjäsenyys. Seuran tukeminen onnistuu myös ostamalla lohituotteita, joiden tuotto menee seuran hyväksi!

Kannatusjäsenten nimet julkaistaan (tukijan luvalla) Kiekko-Vantaa Idän nettivisuilla ja tuodaan myöhemmin esille Trio Areenalle. Muista, että kannatusjäsenyyden voit ostaa itsesi lisäksi myös muille.

Näin tukeminen onnistuu:

Kannatusjäsen (yksityinen henkilö) 20€

Kannatusjäsen (yritys / yhteisö) 500€

Kannatusjäsen + t-paita 40€

Kannatusjäsen + kangaskassi 40€

Kannatusjäsen + tuotepaketti (t-paita + kangaskassi) 60€

Lohipaita (koot 92cm, 104cm, 116cm, 128cm, 146cm, 164cm, S, M, L, XL, XXL, 3XL) 20€

Tue paikallista -lohikangaskassi 20€


Lohituotteiden tilaukset 24.5. mennessä, jotta tuotteet saadaan valmistettua ajoissa. Tilatut lohituotteet ovat haettavissa perjantaina 29.5. Karren Oy:n toimipisteellä (Välitalontie 71 , 00660 Helsinki) klo: 17-18 tai myöhemmin sovittuna aikana Kiekko-Vantaa Idän toimistolta (Läntinen Valkoisenlähteentie 52, 01300, Vantaa). Myös 24.5. jälkeen voit kannattaa seuraa ja tilata tuotteita. Toimitustavasta sekä ajankohdasta olemme tilaajaan erikseen yhteydessä.

Lahjoitukset:

Mikäli olet halukas lahjoittamaan seuralle isompia summia, pyytäisimme teitä olemaan yhteydessä seuran toiminnanjohtaja A-P Muurimäkeen;

sähköpostitse ap.muurimaki@kiekkovantaa.fi tai puhelimitse 050 5763 278

Muistakaa, että pienikin apu on todella arvokasta!
   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaa Itä ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat