Kiekko-Vantaa Itä ry

Kiekko-Vantaa Itä ry. on vuonna 2001 perustettu, juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura. Joukkueita seurassa on kaikissa ikäluokissa, nuorimmasta G:stä alkaen ja pelaajia näissä joukkueissa on noin 400. Lisäksi seuran kiekko- ja luistelukoulussa on mukana noin 150 lasta. Kiekko-Vantaa tunnetaan vahvasta juniorityöstään ympäri maata. Seuran tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lähiseudun pojalle ja tytölle mukava harrastus jääkiekon parissa. Suomen Jääkiekkoliitto myönsi seuralle Nuori Suomi -sinetin helmikuussa 2004 (-2019). Syksyllä 2019 seura aloittaa tähtiseura auditoinnin, joka korvaa aiemmin käytössä olleen Nuori Suomi -sinetin.

Toimintaideologiassa on huomioitu liikunnalliset, kasvatukselliset ja kilpailulliset tavoitteet ja nuorimmissa ikäluokissa seuran toimintaideologian avainsanoja ovat: kaikille hauskaa yhdessäoloa. Toisaalta korkeatasoinen valmennus takaa sen, että Kiekko-Vantaassa pelaaja saa askel askeleelta taitojen kehittyessä valmiudet edetä huipulle asti. Kiekko-Vantaan joukkueiden valmentajat ovat koulutettuja ja kouliintuneita sekä jääkiekossa että kasvattajina. Seura panostaa valmentajien ja ohjaajien koulutukseen heti luistelukoulusta lähtien.

Kiekko-Vantaan toiminta on keskittynyt Itä-Vantaalle, mutta toimintaa on myös muissa lähialueiden jäähalleissa, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet jääkiekkoilun harrastamiseen


   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaa Itä ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat