Kiekko-Vantaa U16 2020-2021
22.4.2020 21:36 Uutiset / U16

Paidat ja pelaajat valmiina uuteen kauteen!

Kiekko-Vantaa U16 2020-2021

Poikkeuksellisesta ajasta huolimatta joukkueen kasaaminen ja toiminnan käynnistäminen on olosuhteisiin nähden sujunut hyvin.

Kiekko-Vantaa U16 on kilpajoukkue, joka tulee pelaamaan kaudella 20-21 U16 SM-sarjaa ja jonka tavoitteena on mahdollistaa pelaajien kehittyminen aina ammattilaiseksi saakka. Joukkueen arki on tavoitteellista ja vaativaa. Se vaatii pelaajalta kokonaisvaltaista sitoutumista toimintaan ja urheilullista elämäntapaa kaukalon ulkopuolella ja sitä mitataan nyt poikkeusaikana toden teolla. Vastavuoroisesti se tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kehittyä jopa huippupelaajaksi.

Ne pelaajat joilla ”palo” lajiin ja harjoitteluun löytyy pärjäävät/kehittyvät tilanteessa kuin tilanteessa. Siinä onkin yksi hyvä tavoite tulevaisuutta silmällä pitäen: kasvattaa pelaajien omistajuutta ja oma-aloitteisuutta, jolloin pelaajalla on varmasti paremmat lähtökohdat tulevaisuuteen ja sen haasteisiin.

Joukkueen kesärinkiin nimettiin 2 maalivahtia ja 26 kenttäpelaajaa. Poikkeusaikana joukkue harjoittelee omatoimisesti valmennuksen laatimien harjoitusohjelmien avulla niin kauan kunnes valtiovallalta saadaan lupa harjoitella ryhmänä. Joukkueella on käytössään etävalmennusohjelma, joka helpottaa pelaajien harjoittelua ja toimii samalla valmennukselle harjoitusten seuraamisen työkaluna. Joukkue tulee harjoittelemaan tilanteen niin salliessa ryhmänä tai tilanteen pysyessä nykyisen kaltaisena ohjeistuksen mukaan etänä juhannukseen asti, jonka jälkeen pelaajat jatkavat varsinaiselle omatoimiselle jaksolle. Toivon mukaan viimeistään heinä-elokuun vaihteessa päästään starttaamaan kausi myös yhteisharjoittelun merkeissä. Siihen asti pidetään huoli itsestämme ja ympärillä olevista ihmistä sekä muistetaan harjoitella laadukkaasti.

Janne Eriksson

Vastuuvalmentaja

Kiekko-Vantaa U16

janne.eriksson@kiekkovantaa.fi

040 716 5384


   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaan Juniorit ry
Kategoriat