C-nuorten päätoiminen valmentaja valittu
6.2.2020 14:26 Uutiset / Kiekko-Vantaan Juniorit ry

Kiekko-Vantaan Juniorit ry U-16 (C) päätoimiseksi valmentajaksi on valittu Janne Eriksson.

Tällä hetkellä liigaorganisaatio KooKoon taitovalmentajana työskentelevältä 37-vuotiaalta Japelta löytyy kokemusta useammalta vuodelta myös C-vaiheen joukkuevalmentamisesta. Muutama vuosi sitten voitettu C-nuorten Suomen mestaruus takaa myös sen, että Japelta löytyy tietoa ja kokemusta pelaajan joukkueen kehittämisestä aina lajin huipulle asti. Tehty työ taitovalmentajana on antanut kokemusta laajemmasta seuratyöstä, jota myös tässä pestissä tarvitaan. C-vaiheen sekä koko seuran kilpakiekon kehittäminen yhdessä B-nuorten päätoimisen Lasse Kivekkään on myös osa tätä tehtävää. Kiekko-Vantaan Juniorit ry:n toiminnanjohtaja A-P Muurimäki kommentoi hakuprosessia ja valintaa näin.

- kyseiseen tehtävään saimme yhteensä 26 hakemusta. Suurin osa hakemuksista ja hakijoista olivat laadukkaita. Haastatteluihin kutsuttiin kuusi hakijaa, joista Janne Eriksson tuli valituksi. Jannen valintaan vaikutti se, että hänellä on kokemusta mm. C-vaiheen ja C-nuorten menestyksekkäästä valmentamisesta sekä kaudet taitovalmentajana, josta hän on saanut laajempaa näkemystä yksilön kehittämiseen ja seuratoimintaan. Taitovalmentajan työn ja koulutuksen kautta hänellä on myös viimeisin tieto huippukiekosta. Lisäksi plussaa hänen valinnassaan oli se, että muutama vuosi sitten hänen piipahtaessaan organisaatiossamme (ennen lähtöään taitovalmentajaksi) saimme hänestä pelkkää positiivista palautetta, niin pelaajilta kuin vanhemmiltakin.

Kiekkouransa Vantaalla aloittanut Jape on valmentanut mm. Espoossa eli tietää alueen ja sen tuomat haasteet. Lisäksi Janne on toiminut aikaisemmin yhdessä Lassen kanssa menestyksekkäästi valmentajaparina ja samaa yhteistyötä sekä menestystä odotetaan myös täällä Vantaalla, kun C:n toiminta nostetaan vähintään samalle tasolle B:n kanssa.

Japen fiilikset sopimuksen synnyttyä.

-odotan innolla paluuta pääkaupunkiseudulle ja takaisin joukkuevalmentamisen pariin Kiekko-Vantaaseen. On ollut hieno seurata, miten Vantaalainen kiekkoilu on kehittynyt viimeisten vuosien aikana ja seura on halunnut vahvistaa tätä kehitystä isoilla panostuksilla sen junioreihin.

Muutaman edellisen kauden aikana olen päässyt seuraamaan junnukiekkoa vähän erilaisesta näkökulmasta toimiessani seuran työntekijänä (taitovalmentajana) ja se on vahvistanut omaa ajatusta yksilön kehittämisestä.

Eriksson aloittaa tehtävässään virallisesti 2.5.2020, mutta hän on vahvasti mukana rakentamassa U-16 (ent. C) 2005 ikäluokan ensi kauden SM-sarjajoukkuetta.

Janne ”Jape” Eriksson

p. 040 716 5384

janne.eriksson@kiekkovantaa.fi


   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaan Juniorit ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat