B-nuorten päätoiminen valmentaja Lasse Kivekäs jatkaa tehtävässään myös ensi kaudella
13.12.2019 15:30 Uutiset / Kiekko-Vantaan Juniorit ry

Kiekko-Vantaan Juniorit ry ja valmentaja Lasse Kivekäs ovat jatkaneet B-nuorten päätoimista vastuuvalmentajasopimusta vuoden 2022 kevääseen asti.

Keväällä 2018 alkanut yhteistyö on sujunut puolin ja toisin kiitettävästi. Kiekko-Vantaan Juniorit ry:n toiminnanjohtaja A-P Muurimäki kommentoi sopimusta näin.

-Lasse on tuonut lohiportaisiin ja B-nuoriin uutta ilmettä vaatimustasollaan ja ammattimaisuudellaan. Hänen tekemisensä ja intohimonsa luo ympärilleen vaativan, mutta positiivisen kehittymisen ilmapiirin ja kovan uskon omaan sekä joukkueen tekemiseen. Olen erittäin tyytyväinen Lassen tekemään työhön sekä siihen, että saimme sopimuksen jatkosta tehtyä ja yhteistyömme jatkuu ainakin vuoden 2022 kevääseen asti. Näen, että vantaalaisen juniorijääkiekon kehittäminen aina lajin huipulle asti on vielä hieman kesken, vaikkakin hyvällä tiellä ollaan jo nyt. Lassen tuoma ammattitaito auttaa tämän tavoitteen saavuttamisessa ja nyt rustattu sopimus antaa meille siihen riittävästi lisää aikaa.

Myös Lasse Kivekäs huokuu tyytyväisyyttä.

-Hienoa jatkaa työtä kehittyvässä seurassa motivoituneiden työkavereiden kanssa! Seuraavan kahden kauden aikana pyrimme luomaan entistä paremman ympäristön pelaajalle kehittyä huipuksi Vantaalla.

Tulevana viikonloppuna saadaan mm. B-nuorten SM-karsintasarja päätökseen. K-Vantaan B-nuoret varmistivat voittoisan viime viikon aikana pääsynsä varsinaiseen SM-sarjaan. Myös B2-nuoret pelaavat Suomen Mestaruudesta keväällä. C-nuoret selvittivät tiensä alempaan SM-sarjaan ja C-akatemia varmisti paikkana Mestis-karsinnoista Mestikseen. C2-nuoret pelaavat kevään ylimmällä AAA-tasolla. Lohiportaat ovat kiitettävässä kunnossa ja tämä mahdollistaa pelaajien kehittämisen aina lajin huipulle asti.

Tervetuloa seuraamaan huippujuniorikiekkoa Tikkurilaan ja Myyrmäkeen.


   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaan Juniorit ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat