HIFK ja HPK suupaloja Kiekko-Vantaan B:lle
7.10.2019 16:36 Uutiset / U18

Justus Juntunen (kuvassa keskellä) ilmiliekeissä B SM- alkusarjassa

Kiekko-Vantaa - HIFK

Perjantaina kolisteltiin jälleen Tikkurilassa, kun vastaan luisteli stadin ylpeys HIFK. Lähtökohdat otteluun olivat hyvin erilaiset IFK:n voitettua kolme edellistä matsiaan ja Vantaa puolestaan ei kartuttanut pistepussiaan viimeisimmissä otteluissaan.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja isännät vyöryivät laajalla rintamalla luoden vaarallisia tilanteita jo ensimmäisistä luistimen piirroista lähtien. Pelikello näytti himpun verran yli yhden minuutin, kun Antti Immonen teki ensimmäisen uunin Vertti Jantusen syötöstä. Ensimmäisen erän lopussa IFK hiipi tasoihin alivoima osumalla. Perjantai-ilta tarjosi erittäin hyvän kiekkopelin. Heti kolmannen erän alkuun Kiekko-Vantaan taistelun ilmentymä Justus Juntunen räjäytti pankin 2-1 osumallaan - tämä jäi myös ottelun voittomaaliksi. Rangaistuksia ottelun käskynjakajat löysivät yhteensä 53 minuutin edestä - Kiekko-Vantaan osuus siitä oli 45 minuuttia. Hieno taistelu koko joukkueelta! Joukkueen päävalmentaja Lasse Kivekkään mukaan avaimet voittoon löytyivät hyvästä alivoima- ja maalivahtipelistä.

Antti Immonen (1+0), Justus Juntunen (1+0), Niko Karhu (33 koppia)

HPK - Kiekko-Vantaa

Lauantaina oli vuorossa matka Hämptoniin. Olisiko edellisen päivän kova peli HIFK:ta vastaan painanut jaloissa tai rotsin ylimmät napit jääneet vähän auki, kun ottelun alku lähti nihkeästi käyntiin. Heikosta startista huolimatta Justus Juntunen vei vieraat ylivoimalla 0-1 johtoon Kekaraisen ja Eklundin esityöstä. Toisessa erässä HPK meni jo 2-1 johtoon ja coach Kivekäs otti aikalisän. Tarina ei kerro mitä aikalisän aikana puhuttiin, mutta Kiekko-Vantaa palautti peli-ilmeen samaan moodiin kuin perjantaina ja meidän Mattikin löysi lattialta kadonneena olleen maalijyväsen. Tämän jälkeen jyvä taskussa kaksi kertaa lötö pussiin ja kädet kohti hallin kattoa. Lopputuloksena voitto 2-4. Valmennus totesi pelin alun olleen vaikea, mutta aikalisän jälkeen herättiin ja taisteltiin pisteet kotiin.

Justus Juntunen (1+2), Matti Heikkinen (2+0), Tuomas Eklund (0+2) & Samuli Sasi (22 koppia)

Karavaani kulkee taas lauantaina. Kiekko-Vantaa - Tappara 12.10 klo. 13.50

#lohimäärää #kaikkisoutaa


   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaan Juniorit ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat