Neljän pisteen viikonloppu
24.9.2019 8:23 Uutiset / U18

Kiekko-Vantaan B kaatoi TPS:n Tikkurilassa

Syysiltojen viilentyessä Tikkurilan Trio- Areenan ilmapiiri vain lämpenee. Perjantaina Kiekko-Vantaan B joukkueen vieraaksi saapui Turun kiekkoylpeys ja B-nuorten SM-sarjan ehdottomiin mitalisuosikeihin kuuluva TPS. Ottelun ensimmäinen puolikas mentiin tasalukemissa useiden jäähyjen rikkoessa peliä. TPS avasi maalihanat ja siirtyi johtoon, kun toista erää oli pelattu viisi minuuttia. Oskari Latvala kuittasi tilanteen tasalukemiin toisen erän lopussa. Kiekko-Vantaan usko omaan tekemiseen ja vahva viisikkopeli toi ansaitun 4-2 voiton Turkulaisista. Oskari Latvala yllätettiin hunajapurkilta kaksi kertaa ja Niko Karhu oli taas löytänyt patjansa pelaten erittäin hyvän pelin.

Oskari Latvala 2+1, Ville Rekola 1+1, Justus Juntunen 0+2 & Niko Karhu 31 koppia

Sunnuntaina päästiin jälleen koeponnistamaan joukkueen taso, kun vastaan luisteli Oulun Kärpät. Ottelu oli alusta alkaen vauhdikas ja paikkoja aukesi molemmille joukkueille. Matsissa oli sama kaava kuin perjantaina ja vieraat menivät 0-1 johtoon, kun pelikello näytti 02.04. Vain kaksi minuuttia Oululaisten maalista nähtiin Tikkurilassa Mr. Kekarainen Show - luistelu maalille, vettä korvasta ja kiekko rystyllä sinne "mummin pillerirasian" viereen, tilanne 1-1. Vantaa lisäsi entisestään vauhtia ja tasan ottelun puolivälissä Justus Juntunen kihautti isännät johtoon yleisön kannustaessa villisti. Ottelu tarjosi loppuun asti jännitystä, joukkueen Tsekkiläistaiturin Jaroslav Chmelarin osumalla Vantaa piti johtoa aina pelin loppuminuuteille, jossa Kärpille siunautui paikka tasoittaa ylivoimalla. Ainakin yleisö piti saatua rangaistusta hieman kyseenalaisena. Kärpät tuli tasoihin, kun reilu minuutti oli ottelua pelaamatta. Kärpät vei lopulta ottelun rangaistuslaukauksilla ja kaksi sarjapistettä lähti dösän mukana pohjoiseen.

Joukkueen "varapäävalmentaja" Tomi Sihvonen summasi tuntojaan sunnuntaina illansuussa seuraavasti: Koko viikonloppuun pitää olla tyytyväinen, kun perjantaina kaatui TPS ja tänään saatiin piste puolen Suomen joukkueelta vahvan taistelun jälkeen. Joukkue osoittaa hienoa taistelua pelistä toiseen ja antaa aina kaukalossa viimeisenkin hikipisaran. Peli itsessään kehittyy koko ajan ja valmennus on tyytyväinen pelaajien vastaanottavaisuuteen ja henkisen puolen kovaan tasoon lopettelee Sihvonen. Mitä mieltä siitä viimeisestä jäähystä? "No sehän oli liian helppo" Sihvonen naurahtaa ja kävelee kohti pimenevää Tikkurilan iltaa.

Juntunen 2+0, Kekarainen 1+1, Rekola 0+2, Latvala 0+2 & Karhu 27 koppia

Keskiviikkona jatkuu. Himapubissa vastassa Jokerit klo. 18.50 - liput 0€,

Tervetuloa!   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaan Juniorit ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat