Tunteet veivät Jyväskylässä
15.9.2019 12:45 Uutiset / U18

Kiekko-Vantaa B taipui Jyväskylässä (kuva:R1kuexposures)

Vantaalaiset lähtivät Jyväskylään tappioitta ja vahva tarkoitus oli palata lauantai-iltana pisteet taskussa takaisin Tikkurilaan.

Jyp sai otteluun loistavan alun ja ensimmäisen kerran kiekko kaivettiin lohinuttujen maalista, kun pelikellossa oli pelattuna 20 sekuntia. Vantaa tasoitti ottelun kuitenkin 1-1 ensimmäisen erän alussa Ville Rekolan uunilla. Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli selkeästi Jypin hallintaa. Kiekko-Vantaan maalissa pelannut Mikael Wilkman oli mies paikallaan ja kotijoukkue ei päässyt karkumatkalle kuin kahden maalin verran.

Viisikkopelin perusteita ei saatu toimimaan kahden ensimmäisen erän aikana ja kuumassa pelissä tunne vei enemmän kuin järki - summasi pelin jälkeen joukkueen pääkäskijä Lasse Kivekäs. Jyp oli armoton isäntä ja rankaisi virheistä. Viimeiseen erään saatiin pakka kasaan pelasimme hyvän 20 minuuttisen. Harmiksemme kiri jäi kesken ja loppulukemat 3-2 Jypille päätti Kivekäs.

Nostetaan esille muutama mestari Jyväskylästä:

Mr. Wilkman maalissa operoi hyvällä tasolla ja puolustuksen kaksi tornia; Herrat Vaulamo & Tapio nostivat fyysisen pelin tason Nalle-leveliltä Transformers-tasolle.

Ensi viikolla jatketaan!   
Lisää uutisia
U18
«  Lokakuu   »
Kategoriat