Esittely
Ottelutilastot
KJT - KiVaItä
2021-2022 - U8 - KiVa U8 joukkueen pelit
Klo 8:30 Keravan harjoitushalli (Metsolantie 3, Kerava)
26
Syy

Ennakkoinfo


Peli Keravalla KJT:tä vastaan.

KiVa U8 joukkueesta paikalle lähtee Ryhmä 1 (tiedot laitettu sähköpostilla 21.9.). Pelataan valkoisilla pelidaidoilla & pelisukilla. Myös vanhemmat saavat tulla halliin katsomaan, maski päälle. 

Aikataulu: 

8:30 paikalla Keravan harjoitushallilla, kevyt ulkovarustus + varusteet kassissa
8:30 - 8:45 Alkuverryttely (sään salliessa)
8:45 - 9:15 Varusteiden pukeminen
9:15 - n.10:30 Peliaika
n. 10:30 - n. 10:45 varusteiden riisuminen

KJT - Kiekko-Vantaa


Kivat pelit Keravalla

Kiekko-Vantaan U8 joukkue pelasi ensimmäisen vierasottelun Sunnuntaina 26.9. Keravalla KJT:n vieraana. Peliä oli odotettu pitkään ja jännitys aamulla oli käsin kosketeltavissa. Peli oli ensimmäinen ottelu toista vastustajaa vastaan tällä ikäluokalla. Paikalle lähdettiin kahdella joukkueella (Bruins & Leafs) yhteensä 16 kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin voimin. Aamu käynnistyi lyhyellä alkuverryttelyllä hallin ympäri, jonka jälkeen päälle vedettiin ensimmäistä kertaa Kiekko-Vantaan valkoinen vieraspelipaita ja pelisukat.

KJT:tä vastaan pelattiin kahdella kenttäpuolikkaalla 4 vs.4 peliä 32 minuutin ajan, jonka jälkeen vielä pelattiin toinen samanlainen pätkä toista ryhmää vastaan. Kaiken kaikkiaan pelit olivat hyvin tasaväkisiä ja oli hienoa nähdä että myös vastustajien hyville pelisuorituksille osattiin hurrata. Pelin päättyessä koppiin asteli hikisiä ja iloisia poikia, jotka selkeästi syttyivät tasaväkisistä matseista.

Tsempparikiekot menivät tänään Bruins-joukkueessa Aksel Kemppaiselle, joka pelasi hienosti ja ennakkoluulottomasti maalivahtina ensimmäistä kertaa, sekä Leafs-joukkueessa Vili Karppiselle, joka puollusti mallikkaasti ja antoi kaikkensa jäälle.

-Arto

U8 JoJo

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
U8
«  Lokakuu   »