Minttiravintolat vahvistamassa Friidujen rivejä
19.12.2020 10:57 Yhteistyökumppanit / Friidut

Minttiravintolat ravintola-, catering- ja tapahtumapalvelut yksityis- tai yritytilaisuuksiin Vantaalla.


Kauden alussa Friidut saivat yhteistyökumppanikseen vankkaa vantaalaista ravintola-alan osaamista. Minttiravintolat ei nimenä välttämättä soita kaikkien kelloja, mutta moni meistä tuntee Oklahoman, Old Storyn, Zillan tai Cafe Kuusijärven. Minttiravintolat tuottaa nykyisin joustavasti ja ammattitaidolla monipuolisia ravintola-, catering- ja kuljetuspalveluja. Keskitetty myyntipalvelu tekee asiakkaille tilaisuuksien ja tapahtumakokonaisuuksien järjestämisestä vaivatonta.

Kuva: Minttiravintoloiden ja Old Storyn logot koristavat Friidujen koti- ja vieraspaitoja.

Minttiravintolat (ent. Cafe Viinikanat Oy) on aloittanut jo klassikoksi nousseen, vuonna 1995 perustetun ravintola Old Storyn pyörittämisellä. Toiminta laajeni nopeasti Helsinkiin ja Mäntsälään, ajan myötä sitä haluttiin kuitenkin keskittää Vantaalle.

Kuva: Friidut nautiskelemassa voitokkaasta ottelusta.

Tilausliikennepalvelu TixiTaxi perustettiin 2004 täydentämään palvelukokonaisuutta kuljetuspalveluilla ja sen yhteyteen myöhemmin syntynyt matkanjärjestäjä Tixi Travel järjestää ryhmämatkoja mm. urheiluseuroille ja yrityksille.

Vantaan parhaaksi palkittu pihviravintola Oklahoma avattiin 2009, ja Kuusijärven ulkoilualueen yhteyteen perustettu Cafe Kuusijärvi tuli mukaan 2011 yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Rento seurusteluravintola Zilla avattiin kesällä 2018 ja uusimpana lounas- ja tilausravintola Ravintola Tammisto 2019.

Kuva; Tikkurilassa voi kiertää Minttiravintolasta Minttiravintolaan illan aikana.

Kiekko-Vantaa on iskostunut lohipaidoillaan tiukasti vantaalaisiin sydämiin, joten yhteistyön ehdottaminen Minttiravintoloille oli Friidujen johtoryhmälle selvää – vaikka joukkueen kotipelit pelataankin Hyrylässä. Yhteistyön tuloksena pelipaitoihin valittiin Minttiravintoloiden sekä Old Storyn logot. ”Friidujen yhteistyön myötä halusimme saada uudenlaista näkyvyyttä sekä tukea paikallista harrastetoimintaa” siteeraa myyntikoordinaattori Henna Räsänen.

Käy ottamassa Mintit haltuun!

Minttiravintolat:

Cafe Kuusijärvi

Old Story

Zilla

Oklahoma

Ravintola Tammisto

Tixi Travel

Tixitaxi


   
Lisää uutisia
Friidut
«  Lokakuu   »
Kategoriat