Sinelli jatkaa yhteistyötä Kiekko-Vantaa 08 kanssa kaudella 2019-2020
8.3.2019 15:39 Uutiset / 2008

Kiekko-Vantaa 08 kiittää Sinelli Oy:tä kannatuksesta kuluneella kaudella 2018-2019 ja toivottaa Sinelli Oy:n tervetulleeksi mukaan toimintaan kaudelle 2019-2020.

90-luvun lopussa Arja Varis perusti ensimmäiset Sinelli-myymälät Helsingin keskustaan, Simon- ja Yrjönkadun kulmaan sekä Vantaan Martinlaaksoon. Liikkeelle lähdettiin lahjatavaraliikkeestä, jossa oli myös paperitarvikkeiden ja kuvioleikkureiden myyntiä sekä vuokrausta. Pian painopiste siirtyikin vahvasti askarteluun ja tarvikkeisiin.

Toiminta kehittyi nopeasti ja myymäläpaikat ja henkilöstön määrä lisääntyivät. Sinelli aloitti tukkumyynnin Vantaalla vuonna 2000 ja verkkokauppa avattiin varsin edistyksellisesti jo vuonna 2005. Tänä päivänä Sinelli-myymälöitä on kahdeksan, hyvillä liikepaikoilla eri puolilla Suomea.

Sinellin perusajatuksena on olla alan paras - sekä asiakkaiden, että työntekijöiden mielestä. Halu kehittää ja ylläpitää luovuutta ja muistuttaa kädentaitojen merkityksestä on vahva. Sinellissä on alan asiantuntevin ja luovin henkilökunta, joka osaa neuvoa ja haluaa ideoida yhdessä asiakkaiden kanssa.

Vuoden 2018 alussa Sinellin perustaja, Arja Varis siirtyi eläkkeelle, ja Sinelli Oy:n pääomistajaksi nousi tanskalainen, monivuotinen yhteistyökumppani Creativ Company. Haluamme yhdessä uuden omistajan kanssa jatkaa vahvaa kuluttajaliiketoimintaa Sinelli-brändin alla ja tukkutoimintaa puolestaan Creativ Company tuotemerkin alla. Tänä päivänä Sinellin ollessa osa suurta kansainvälistä Creativ Companyn perhettä, on meillä ympäri Eurooppaa yhteensä noin 300 kollegaa, joista Suomessa työskentelee lähes 60 henkeä.

Uusi tilanne avaa erittäin mielenkiintoisia mahdollisuuksia jatkossa.

Tervetuloa siis Sinelliin!

Lupaamme, että tarjolla on elämys, joka inspiroi.
Jotkut kutsuvat sitä askarteluksi, me kutsumme sitä intohimoksi!

Jarkko Mutta
Toimitusjohtaja

Sinelli Oy.


   
Lisää uutisia
2008
Kategoriat