Salini.fi Kiekko-Vantaa 08 yhteistyökumppaniksi
24.3.2019 15:36 Uutiset / 2008

Salini.fi Kiekko-Vantaa 08 yhteistyökumppaniksi !

Kiekko-Vantaa 08 toivottaa SALINI.FI:n tervetulleeksi mukaan toimintaan kaudelle 2019-2020 !

Käy tutustumassa !

Tervetuloa salille treenaamaan!

Salini.fi on Korsoon helmikuussa 2018 avattu kuntosali, jonka pääpaino on kamppailulajeissa. 230m2 tatamitilassa voit harjoitella laadukkaan ohjauksen johdolla Brasilian jiu jitsua (Bjj), NOGI, MMA (Vapaaottelu), Muaythai (Thainyrkkeily) sekä kuntonyrkkeilyä. Lisäksi kaikkia kamppailulajitunteja luotsaava Delcio Pereira pitää kerran viikkoon kuntopiirin. Tällä tunnilla nostetaan peruskuntoa, ja saadaan viikko energisesti käyntiin! Delcion myös löytää maanantaisin klo 16-17 sekä torstaisin klo 16-17 kuntosalin puolelta, ja hän on paikalla sinua varten, voit kysyä apua esim tietyn laitteen käytöstä. Meillä myös lapsille ja nuorille ohjattua toimintaa.

Kuntosalin puolelta löydät DHZ kuntosalilaitteet virallisesti ensimmäisenä Suomesta. Laitteet ovat helppokäyttöisiä vipuvarsilaitteita. Vipuvarsilaitteisiin lataat levypainoja oman tasosi mukaan. Kuntosalilta löydät myös painonnostolavan, vapaapaino alueen, juoksumatot, kuntopyörät, crosstrainereitä, soutulaiteet, sekä erillisen venyttelytilan.

Meillä on 25m pitkä ruohomattoalue esimerkiksi askelkyykkyihin tai kelkan vetoon/työntöön. Meiltä löytyy myös kahvakuulat, battle rope sekä slam ball sarja ja paljon muuta. Tatamitilasta löytyy nyrkkeilysäkkejä, suojia, hanskoja..kaikkea saa käyttää ja lainata, aina kun tilassa ei ole ohjattua tuntia.

Myös hieronta, fysioterapia ja PT palvelut saman katon alta! Varaa aikasi helposti ajanvarauskalenterista ja maksat vasta paikan päällä. Ja hei, meillä ei ole kortteja, kulkulätkiä tai koodeja. Ei jäsenyyksiä, irtisanomisia tai muita lisämaksuja.

Osta salikortti verkkokaupasta ja soita itsesi sisään treenaamaan!


   
Lisää uutisia
2008
Kategoriat