Luistelukoulu alkaa 15.9.2019 klo 11:30 - 12:30 Trio Areenalla
6.8.2019 11:50 Uutiset / Luistelukoulu

Luistelukoulu alkaa

Kiekko-Vantaa Itä ry. perinteinen Luistelukoulu alkaa sunnuntaina 15.9.2019 klo 11:30 - 12:30 Trio Areenalla. Ilmoittaudu oheisesta linkistä!

Muista ottaa lapsellesi Seurapelipassi (2€, https://www.suomisport.fi/ ; seura = Kiekko-Vantaa Itä ry.).

Luistelukoulu on tarkoitettu alkeista aloittaville 3-10 vuotiaille. Aikaisempaa taitoa tai kokemusta ei tarvita, kunhan lapsi suostuu mielellään jäälle ja pitää touhusta. Pakottaa ei saa. Ensimmäisillä kerroilla yksi aikuinen lasta kohti (omalla vastuulla) voi luistimet jalassa olla nostelemassa pystyyn, myöhemmin siirrytään katsomoon ja jätetään jäällä tilaa harjoittelulle. Kengillä ei mene jäälle yksikään,. Vanhemmille suositellaan kypärää päähän.

Vaatimuksena jäällä on suojaristikollinen jääkiekkokypärä jossa tarralla lapsen nimi ja syntymävuosi, kaulasuoja, käsineet, kevyt ulkoiluvaatetus ja jääkiekkoluistimet. Varusteiden tulee olla sopivat ja ehyet. Ilman varusteita ei mennä jäälle. Muita varusteita (housut, polvisuojat ym) voi käyttää valinnan mukaan jos esim, kaatuminen pelottaa. Mailaa käytetään harjoituksissa. Oman voi ottaa mukaan tai lainata kyseisellä opetuspisteellä koululta. Koko tunnin ajaksi lainamailaa ei ole käytössä, vain opetuspisteellä.

Tunnit jatkuvat viikonloppuisin maaliskuun loppuun. Joulun aikaan on muutaman viikon tauko. Osa vuoroista tulee olemaan harjoitusjäähallissa. Kaikki aikatauluja ja vuoroja koskevat tiedot tulevat sitä mukaa kun ne saadaan tietoon, koulun kalenteriin seuran sivuilla. Kalenteriin pääsemiseksi tulee kirjautua Jopox-järjestelmään hyväksymällä kutsu. Kannattaa ladata Jopox-sovellus matkapuhelimeen jolloin käyttö on helppoa. Jokaiselle jäävuorolle tulee ilmoittautua erikseen jotta voimme suunnitella tunnit osallistujamäärän mukaan! Jokaiselle tunnille saavuttaessa kerrotaan myös reippaasti nimi ja ilmoitetaan paikallaolosta, jotta tiedämme ketä tunnilla käy.

Kauden hinta on 150 € sisältäen seuran jäsenmaksun (30€). Puolikas kausi, tai erissä maksettuna hinta on 79 €/ erä. Käytäntönä on kaksi kokeilukertaa, jonka jälkeen lähetetään lasku sähköpostilla. Kannattaa ilmoittaa heti ellei aio jatkaa, jotta vältytään turhilta laskuilta ja selvittelyiltä.

Seuran logolla varustettuja pelisukkia polvisuojien päälle saa ostaa seuran kautta 10 € lisähintaan. Jos varusteissa on puutteita, niiden hankkiminen onnistuu esimerkiksi jäsenalennusten kanssa XXL Tammisto -liikkeestä. Kannustetaan myös kierrättämään käytettyjä varusteita.

Lisätiedot ja yhteydet: eero.heikkinen@kiekkovantaa.fi, 045-2066007

Tervetuloa


   
Lisää uutisia
2007
«  Tammikuu   »