Leijona-kiekkokoulu alkaa 15.9.2019
6.8.2019 11:35 Uutiset / Leijonakiekkokoulu

Leijonakiekkokoulu alkaa

Kiekko-Vantaa Itä ry. perinteinen Leijona-kiekkokoulu alkaa sunnuntaina 15.9.2019 klo 12:30 - 13:30 Trio Areenalla. Ilmoittaudu oheisesta linkistä!
Muista ottaa lapsellesi Seurapelipassi (2€, https://www.suomisport.fi/ ; seura = Kiekko-Vantaa Itä ry.).

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu 5-10 vuotiaille, jotka osaavat jo luistella (pysyen pystyssä, luistellen eteenpäin, ja osaten pysähtyä). Jos epäilee tai tietää etteivät taidot vielä riitä, kannattaa aloittaa ensin Luistelukoulusta (tuntia aikaisempi ryhmä) ja sitten siirtyä Leijonakiekkokouluun. Siirto käy joustavasti keskustelemalla ohjaajien ja Eeron kanssa, ja maksamalla hintaerotuksen jos on jo ehditty laskuttaa koulun hinta.

Vaatimuksena jäällä on täysi jääkiekkoilijan varustus: suojaristikollinen jääkiekkokypärä, kaulasuoja, polvisuojat ja sukat, kyynärsuojat, hartiasuoja, alasuoja, jääkiekkohousut, kiekkohanskat ja jääkiekkoluistimet. Varusteiden tulee olla sopivat ja ehyet.

Tunnit jatkuvat viikonloppuisin maaliskuun loppuun. Joulun aikaan on muutaman viikon tauko. Osa vuoroista tulee olemaan harjoitusjäähallissa. Kaikki aikatauluja ja vuoroja koskevat tiedot tulevat sitä mukaa kun ne saadaan tietoon, koulun kalenteriin seuran sivuilla. Kalenteriin pääsemiseksi tulee kirjautua Jopox-järjestelmään hyväksymällä kutsu. Kannattaa ladata Jopox-sovellus matkapuhelimeen jolloin käyttö on helppoa. Jokaiselle jäävuorolle tulee ilmoittautua erikseen jotta voimme suunnitella tunnit osallistujamäärän mukaan! Jokaiselle tunnille saavuttaessa kerrotaan myös reippaasti nimi ja ilmoitetaan paikallaolosta, jotta tiedämme ketä tunnilla käy.

Kauden hinta on 190 € sisältäen seuran jäsenmaksun (30€), Finkey-logollisen treenipaidan ja komposiittimailan. Puolikas kausi, tai erissä maksettuna hinta on 99 €/ erä. Käytäntönä on kaksi kokeilukertaa, jonka jälkeen lähetetään lasku sähköpostilla. Kannattaa ilmoittaa ellei aio jatkaa, jotta vältytään turhilta laskuilta ja selvittelyiltä.

Seuran logolla varustettuja pelisukkia saa ostaa seuran kautta 10 € lisähintaan. Jos varusteissa on puutteita, niiden hankkiminen onnistuu esimerkiksi jäsenalennusten kanssa XXL Tammisto -liikkeestä. Kannustetaan myös kierrättämään käytettyjä varusteita.

Lisätiedot ja yhteydet: eero.heikkinen@kiekkovantaa.fi, 045-2066007

Tervetuloa


   
Lisää uutisia
B2-nuoret
«  Tammikuu   »
Kategoriat