Valmennuspäällikkö ja harrastekoordinaattori valittu
30.8.2019 22:29 Uutiset / Pääsivusto

Seuran uusi valmennuspäällikkö on Ville Turunen ja harrastekoordinaattorina aloittaa Ville Suojärvi

Näin kesän vedellessä viimeisiään, on meillä ilo esitellä Kiekko-Vantaa Itä ry:n uusi valmennuspäällikkö Ville Turunen sekä harrastekoordinaattori Ville Suojärvi.

35-vuotias Ville Turunen omaa pitkän pelaaja- ja valmentajauran jääkiekon parista.

Valmennuspäällikkö Ville Turunen:

Olen ollut jääkiekon parissa koko elämäni ja valmennustehtävissä aikuisikäni. Ulospäin suuntautuneena ihmisenä saan helposti kanssaihmisten luottamuksen, mikä on erittäin tärkeää varsinkin lasten kanssa. Neljän viime kauden ajan olen toiminut valmentajana Jokereissa monissa valmennustehtävissä kiekkokoulusta F-junioreihin asti. Valmentajien kesken tuomani kehitysideat harjoitteiden sisältöön ja pelaajien kehityskaareen on otettu avoimin mielin vastaan. Otteluissa olen vastannut oman ryhmäni valmistautumisesta peliin sekä pelitapahtuman kokonaisuudesta. Olen ohjannut ja suunnitellut Jokereiden iltapäiväjäitä yhdessä junioripäällikön kanssa. Iltapäiväjäillä olen kehittänyt vanhempien junioreiden yksilötaitoja sekä vienyt pienimpien ikäluokkia ilolla eteenpäin. Lisäksi olen suunnitellut ja toteuttanut kesäleirejä junioreille Jokereissa, sekä suunnitellut monipuolisia kiekkoleirejä ulkopuolisille tahoille. Ennen siirtymistäni pienimpien junioreiden pariin olin vastuuvalmentaja monen vuoden ajan, jolloin suunnittelin ja ohjasin harjoitus-, sekä pelikokonaisuudet tavoitteellisesti.

Lasten ja nuorten jääkiekkovalmennuksessa ei ole kyse pelkästään lajitaitojen oppimisesta vaan valmentajalla on kokonaisvaltainen rooli esimerkkinä, kuuntelijana ja kasvattajana. Vahvuuksiani on olla vastuullinen aikuinen, joka luo yhteisiä pelisääntöjä joukkueelle mutta myös kuuntelee yksilöiden tarpeita ja on tukemassa heitä yhteisellä matkalla. Hyvä kokonaisuus koostuu monista pienistä asioista, ja minulle on tärkeää saada ne pienet asiat kuntoon. Olen vilpittömästi läsnä ja tavoitettavissa pelaajien ja valmentajien iloissa ja suruissa, vaatimustasoa unohtamatta.

Kiekko-Vantaan valmennuspäällikkönä haluan kokonaisvaltaisesti keskittyä todelliseen intohimooni ja käyttämään vahvuuksiani sekä seuran, että junioreiden kehittämisessä.

Ville Suojärvi on 26-vuotias innovatiivinen, yhteistyökykyinen ja lasten kanssa työskentelystä nauttiva korkeakoulutettu liikunnanohjaaja.

Harrastekoordinaattori Ville Suojärvi:

Erotun joukosta Savolaisen rempseän ja ulospäin suuntautuneen luonteeni lisäksi iloisella asenteella, joka paistaa kasvoiltani, vaikka ulkona sataisi vettä. Monipuolisen liikunta taustan ja liikunta-alan opintojeni kautta olen kasvanut sosiaaliseksi tiimipelaajaksi, joka haluaa tehdä töitä ihmisten ja erityisesti lasten kanssa.

Olen kerryttänyt työkokemusta laajalti eri toimintaympäristöistä eritoten liikunnan ja lasten parista. Olen toiminut Rovaniemen Kiekolla kaksi kautta D- ja C- juniori joukkueiden valmentajana. Lisäksi erikoistuin korkeakoulu opinnoissani urheiluvalmennukseen. Suoritin lukukauden mittaisen työharjoittelun Lapin Urheiluakatemiassa, jolloin valmensin 15-25 vuotiaita akatemia jääkiekkoilijoita. Näin ollen minulta löytyy tietotaitoa jääkiekosta sekä pelaajapolusta harraste pelaajasta kohti tavoitteellista pelaamista ja harjoittelua. Olen tehnyt töitä myös päiväkodissa ja iltapäivätoiminnan parissa, joten lasten kanssa työskentely on minulle mieluisaa ja luontaista. Korkeakoulu opintoni pohjautuivat pitkälti projektityöskentelyyn, joten minullaon hallussa myös verkosto-osaaminen ja raportointi sekä office ohjelmien hallinta. Ajan hermolla oleva nuorekas luonteeni takaa myös sosiaalisen median taitamisen.

Minulla on halu vaikuttaa positiivisesti lasten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liikunnan ja onnistumisen kokemusten kautta. Otankin ohjauksessa aina erilaiset yksilöt ja heidän tarpeensa huomioon ja haluan nähdä liikunnan riemua osallistujien kasvoilta. Mielestäni hauskanpito, rentous ja huumori kuuluvat liikunnanohjaukseen sekä lasten parissa toimimiseen.

Uskon, että minulla on paljon annettavaa tässä työtehtävässä ja lisäksi pääsen kehittämään myös omaa osaamistani liikunta-alalla.

Molemmat herrat aloittavat tehtävässään maanantaina 9.9.   
Lisää uutisia
Kiekko-Vantaa Itä ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat