LEIJONAKIEKKOKOULU ALKAA SUNNUNTAINA 6.9.2020
29.7.2020 10:29 Uutiset / Leijonakiekkokoulu

Kiekko-Vantaa Idän Leijonakiekkokoulu alkaa sunnuntaina 6.9.2020

Kiekko-Vantaa Itä ry. perinteinen Leijonakiekkokoulu alkaa sunnuntaina 6.9.2020 klo 12:30 - 13:30 Trio Areenalla. Ilmoittaudu oheisesta linkistä!

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu 4-7 vuotiaille, jotka osaavat jo luistella ja pystyvät toimimaan osana ryhmää (pysyen pystyssä, luistellen eteenpäin, ja osaten pysähtyä). Leijonakiekkokoulusta opetellaan jääkiekon lajitaitoja erilaisten pelien ja leikkien avulla. Kiekkokoulun tavoitteena on tarjota lapsille liikunnan riemua ja onnistumisen kokemuksia jääkiekon parista.

Jos epäilee tai tietää etteivät taidot vielä riitä, kannattaa aloittaa ensin Luistelukoulusta (tuntia aikaisempi ryhmä) ja sitten siirtyä Leijonakiekkokouluun. Siirto käy joustavasti keskustelemalla ohjaajien ja Eeron kanssa.

Vaatimuksena jäällä on täysi jääkiekkoilijan varustus:

-suojaristikollinen jääkiekkokypärä
-kaulasuoja
-hartiasuoja
-kyynärsuojat
-kiekkohanskat
-jääkiekkohousut
-alasuojat
-polvisuojat ja sukat
-jääkiekkoluistimet
-jääkiekkomaila

Huomioikaa, että varusteet ovat oikean kokoiset ja ehjät sekä luistimet ovat terävät.

Tunnit jatkuvat sunnuntaisin Trio Areenalla klo 12:30-13:30 maaliskuun loppuun. Joulun aikaan on muutaman viikon tauko. Osa vuoroista tulee olemaan harjoitusjäähallissa (viereinen halli). Kaikki aikatauluja ja vuoroja koskevat tiedot tulevat kiekkokoulun kalenteriin seuran sivulle, kun ne saadaan tietoon.

Kiekkokoulun kalanteriin pääsee kirjautumalla Jopox-järjestelmään hyväksymällä kutsu (sähköpostista). Jopox-sovelluksen pystyy lataamaan puhelimeen, jolloin sen käyttö on helpompaa. Ilmoittautukaa jokaiselle tunnille erikseen, jotta ohjaavat näkevät paljonko lapsia on tulossa harjoituksiin ja pystyvät suunnittelemaan toiminnan sen mukaan! Jokaiselle tunnille saavuttaessa kerrotaan myös reippaasti nimi ja ilmoitetaan paikallaolosta, jotta tiedämme ketä tunnilla käy.

Syyskauden hinta on 99€ + seuran jäsenmaksu 30€. Syyskausi alkaa 6.9. ja loppuu 20.12. Kevät kaudelle ilmoittaudutaan joulukuun aikana. Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtumat seuran sivuilta tämän linkin kautta!

Pelaajat ovat vakuutettu seuran puolesta!

Seuran logolla varustettuja pelisukkia polvisuojien päälle saa ostaa seuran kautta 10 € lisähintaan. Jos varusteissa on puutteita, niiden hankkiminen onnistuu esimerkiksi jäsenalennusten kanssa XXL Tammisto -liikkeestä. Kannustetaan myös kierrättämään käytettyjä varusteita.

Lisätiedot ja yhteydet: eero.heikkinen@kiekkovantaa.fi, 045-2066007

Tervetuloa mukaan lohiperheeseen!   
Lisää uutisia
Leijonakiekkokoulu
«  Maaliskuu   »
Kategoriat