LUISTELUKOULU ALKAA SUNNUNTAINA 6.9.2020
29.7.2020 10:20 Uutiset / Luistelukoulu

Kiekko-Vantaa Idän luistelukoulu starttaa sunnuntaina 6.9.2020

Kiekko-Vantaa Itä ry. perinteinen Leijonakiekkokoulu alkaa sunnuntaina 6.9.2020 klo 11:30 - 12:30 Trio Areenalla. Ilmoittaudu oheisesta linkistä!

Luistelukoulu on tarkoitettu jääkiekon alkeista kiinnostuneille 3-7 vuotiaille. Aikaisempaa taitoa tai kokemusta ei tarvita, kunhan lapsi suostuu mielellään jäälle ja pitää touhusta. Pakottaa ei saa! Luistelukoulussa opetellaan luistelua ja jääkiekon lajitaitojen alkeita erilaisten pelien ja leikkien avulla. Luistelukoulun tavoitteena on tarjota lapsille liikunnan riemua ja onnistumisen kokemuksia jääkiekon parista.

Ensimmäisillä kerroilla lapsen mukana jäällä saa olla luistimilla yksi aikuinen (omalla vastuulla) auttamassa lasta ylös. Kengät jalassa jäälle ei saa tulla!Kun lapsi pääsee itse jäästä ylös, siirrytään katsomon puolelle, jotta jäälle jää enemmän tilaa harjoittelulle. Jäälle tuleville vanhemmille suositellaan kypärän käyttöä.

PELAAJAN VÄHIMMÄIS VARUSTUS JÄÄLLE:

-Ristikollinen kypärä, jossa pelaajan nimi teipattuna
-Jääkiekkoluistimet
-Kaulasuoja
-Käsineet (jääkiekkohanskat/rukkaset)
-Kevyt ulkoiluvarustus

Muita varusteita (housut, polvisuojat ym.) voi käyttää, jos esimerkiksi kaatuminen pelottaa. Huomioikaa, että varusteet ovat oikean kokoiset ja ehjät. Mailaa käytetään harjoituksissa. Oman voi ottaa mukaan tai lainata kyseisellä opetuspisteellä koululta. Koko tunnin ajaksi lainamailaa ei ole käytössä, vain opetuspisteellä.

Tunnit jatkuvat sunnuntaisin Trio Areenalla 11:30-12:30 maaliskuun loppuun. Joulun aikaan on muutaman viikon tauko. Osa vuoroista tulee olemaan harjoitusjäähallissa (viereinen halli). Kaikki aikatauluja ja vuoroja koskevat tiedot tulevat kiekkokoulun kalenteriin seuran sivulle, kun ne saadaan tietoon.

Kiekkokoulun kalanteriin pääsee kirjautumalla Jopox-järjestelmään hyväksymällä kutsu (sähköpostista). Jopox-sovelluksen pystyy lataamaan puhelimeen, jolloin sen käyttö on helpompaa. Ilmoittautukaa jokaiselle tunnille erikseen, jotta ohjaavat näkevät paljonko lapsia on tulossa harjoituksiin ja pystyvät suunnittelemaan toiminnan sen mukaan! Jokaiselle tunnille saavuttaessa kerrotaan myös reippaasti nimi ja ilmoitetaan paikallaolosta, jotta tiedämme ketä tunnilla käy.

Syyskauden hinta on 99€ + seuran jäsenmaksu 30€. Syyskausi alkaa 6.9. ja loppuu 20.12. Kevät kaudelle ilmoittaudutaan joulukuun aikana. Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtumat seuran sivuilta tämän linkin kautta!

Pelaajat ovat vakuutettu seuran puolesta!

Seuran logolla varustettuja pelisukkia polvisuojien päälle saa ostaa seuran kautta 10 € lisähintaan. Jos varusteissa on puutteita, niiden hankkiminen onnistuu esimerkiksi jäsenalennusten kanssa XXL Tammisto -liikkeestä. Kannustetaan myös kierrättämään käytettyjä varusteita.

Lisätiedot ja yhteydet: eero.heikkinen@kiekkovantaa.fi, 045-2066007

Tervetuloa mukaan lohiperheeseen!


   
Lisää uutisia
Luistelukoulu
«  Joulukuu   »
Kategoriat